Ultramat coating
NIEUW in ons assortiment- Ultramat coating

In plaats van de standaard matte Coarse coating voor o.a. de modellen Benelux / Toscane zijn wij overgestapt naar een nieuwe standaard coating met een 10 jaar langere levensduur! De hoogwaardige Ultramat-coating van de Duitse staalfabriek van Arcelor-Mittal.

Wij zijn de enige fabrikant in de Benelux die de bestaande Coarse Matt Polyester-coating volledig zal gaan uitbannen, Voor als nog is deze coating enkel nog leverbaar voor onze Piotr dakpanplaten. Door uitbanning van kwalitatief minder waardige coatingen kunnen wij u pure kwaliteit aanbieden. En Kwaliteit is waar Bozetrade immers voor staat!

Het nieuwste product in organisch gecoat staal heeft aanzienlijk betere technische parameters dan de andere Coarse coatingen die op de markt verkrijgbaar zijn.

De nieuwe Ultramat-coating biedt een aantal voordelen en unieke eigenschappen:

  • bijzonder hoge corrosie- en UV-bestendigheid, zelfs in agressieve omgevingen, categorieën RC4 / RUV4;
  • verlengde garantietermijnen bij gebrek door o.a. perforatie tot 20 jaar en voor conservering van de coating tot maar liefst 15 jaar! Dit betekent letterlijk een verdubbeling van de levensduur ten opzichte van materialen die de concurrentie aanbiedt.
  • opmerkelijke flexibiliteit bij lage temperaturen, waardoor de producten tot 6 maanden gestapeld opgeslagen kunnen worden bij temperaturen tot wel -15 ° C;
  • verhoogde duurzaamheid en weerstand van de coating tegen krassen, vooral tijdens transport;
  • unieke esthetiek dankzij het gebruik van een gestructureerd, mat oppervlak met een uiterlijk van gebakken materialen zoals dakpannen;
  • een breed scala aan kleuren afgestemd op individuele behoeften en verwachtingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat u door te werken met onze producten, een zeer tevreden gevoel krijgt ook als uw dak, of wand de leeftijd van 15 jaar passeert.

Bozetrade, Milieubewust met een lange levensduur