Constructie Profielen

Constructieprofiel Type S

constructie-profiel

Constructieprofiel Type Z

constructie profiel

Constructieprofiel Type C

constructie profiel
Constructie Profielen

Bozetrade - Specialist in Maatwerk

Met ruim 10 jaar ervaring vinden we voor u altijd de juiste oplossing. Wij bieden verschillende hoogwaardige dakrandprofielen (daktrimmen) en bieden voor iedere klus de juiste maatwerk oplossing.

Constructie profielen en dakrandprofielen op maat gemaakt

Deze constructieprofielen worden gebruikt om lekkage te voorkomen. Daarnaast helpt het met een nette afwerking. Het aangezicht wordt stukken mooier met een dakrandprofiel. Het is ook nog eens makkelijk te monteren. Bovendien zorgt het dakrand ervoor dat de dakbedekking goed wordt aangedrukt. Een dakrandprofiel kan worden gebruikt bij aluminuim, bitumen of zinken daken.

Alle profielen zijn inzetbaar voor zowel platte – als schuine daken. Wij bieden de volgende dakrandprofielen aan:

  • Dakrandprofiel type Z
  • Dakrandprofiel type C
  • Dakrandprofiel type S

Welk profiel moet ik kopen?

Er zijn verschillende profielen die u kunt kopen voor de afwerking van uw dak. Het Z profiel heeft, zoals de naam het al zegt, de vorm van een Z. Dit profiel wordt gebruikt als afstandhouder tussen materialen. Ze worden ook gebruikt voor bevestiging van isolatiepanelen en wanden. Daarnaast bieden wij ook het C profiel aan, die een U-vorm heeft met twee gebogen uiteinden. Tot slot kunt u kiezen voor S profiel.

Mocht u vragen hebben of niet zeker weten welke profiel voldoende is voor uw dak neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

    X